Oldal kiválasztása

rólunk

Egyedi alkatrészek és egyéb kiegészítők több mint 20 év tapasztalattal

Imre Gergő vagyok ( cégtulajdonos, szerszámkészítő, könnyűipari mérnök ). A 90-es években Sóskúton családi vállalkozás keretében szerszám készítéssel és műanyag termékek előállításával foglalkoztunk,a csepeli telephellyel rendelkező vállalkozásunk több mint 20 éve nyitotta meg kapuit, (kezdetben szerszámkészítés és műanyag feldolgozás) ahol mára az cnc megmunkáló központokkal és cnc marógéppel alkotjuk meg ügyfeleink elképzeléseit. Vállaljuk egyedi ill. kis és közepes példányszámú alkatrészek gyártását, gyors határidőkkel és precíz megbízható minőségben Cégünk fő profilja az alumínium megmunkálása, cnc marása. Amennyiben szükséges a 3d tervezéstől, az anyagbeszerzésen át a gyártásig mindenben állunk rendelkezésre. A nyersanyagot az Amari Hungária szolgáltatja.

Cégünk kiemelkedő sikerrel gyárt versenymotorokhoz a gyárinál magasabb minőségű futómű, fék, és egyéb alkatrészeket. Itt készülnek a Hardline-X Racing termékei is.http://www.hardlinex.hu

Partnerein közt tudhatjuk többek között : A Bevisz Duo Kft-t, a Stadler Magyarország Kft-t, a Renegat-x Kft-t, több épületgépészeti tervezés és megrendelésen vagyunk túl, és sikerrel zártuk a Volt-Vill Kft által menedzselt Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet ránk eső részének tervezését és gyártását.

 

 

 

Egyedi munkák, kis-közepes sorozatok, rövid határidő Csepelen !

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!